SHIFT™ | 60KPSL

SHIFT™ Melatonin

Redusere innsovningstiden
Lindre den subjektive opplevelsen av jetlag
Melatonin er et søvnforbredene hormon
kr 179
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
SHIFT™ Melatonin er et kosttilskudd for lettere innsovning og bedre søvnkvalitet. Melatoninråvaren er kombinert med en teknologi kalt N-Dur XR™, hvor melatonin blir frigjort over en lengre periode i kroppen som kan gi en søvngivende virkning i opptil 6 timer. Melatonin bidrar til å: • Redusere innsovningstiden • Lindre den subjektive opplevelsen av jetlag

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

SØVNHORMONET MELATONIN:
Melatonin er et søvnforbredene hormon som produseres og skilles ut fra pinealkjertelen i hjernen når solen går ned og mørket kommer. Hormonet sørger for en stabil døgnrytme og en lettere innsovning. Melatoninutskillelsen er generelt høyest om høsten og vinteren, med lange og mørke netter. På sommeren og våren er utskillelsen lavere, da skarpt lys gir en reduksjon av melatoninnivåene.
Når man utsettes for kunstig lys utover kveldene, som laptop, mobil og TV-skjermer, så kan det redusere utskillelsen av melatonin og derfor negativt påvirke døgnrytmen, og samtidig gjøre det vanskeligere å falle i søvn. Produksjonen av melatonin er også relatert til alder. Økende alder fører til en lavere produksjon av dette søvnhormonet. Lav produksjon og lav utskillelse av melatonin kan føre til problemer med innsovning, at man våkner opp i løpet av natten eller våkner før man er uthvilt om morgenen.

SHIFT™ MELATONIN FOR LETTERE INNSOVNING OG SØVNGIVENDE VIRKNING GJENNOM NATTEN.
SHIFT™ Melatonin inneholder melatoninråvaren N-Dur XR™ med en «slow release» teknologi. Det vil si at melatoninet blir frigjort i kroppen over en periode opp mot 6 timer etter inntak. Hvor kroppen først får nok melatonin for innsovning, for deretter å kunne utnytte melatoninet utover natten, for god søvnkvalitet utover nattetimene. En lengere frigjøringsperiode av melatonin kan hjelpe til med å redusere et forstyrret søvnmønster.
SHIFT™ Melatonin kan også virke effektiv mot den subjektive opplevelsen av jetlag i forbindelse med reiser, eller skiftarbeid.

Artikkelnummer: NO710586