Life Balance Melatonin

Støtter søvnsyklusen
Reduserer innsovningstiden
Hjelper mot jetlag
kr 109
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life Balance Melatonin. Tilskudd av melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden og lindrer den subjektive opplevelsen av jetlag.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Melatonin er kroppens eget hormon som regulerer søvn og våkenhet. Produksjonen av melatonin skjer i epifysen, og utskillelsen styres av lys og mørke. Når lys faller på netthinnen i øyet, sender nervesystemet signaler til NSC (kjernen over synsnerveskrysset), noe som igjen fører til at stoppsignaler sendes til epifysen og da stoppes utskillelsen av melatonin. På denne måten holder kroppen nivåene av melatonin lave på dagtid, men når mørket faller på, øker nivåene igjen. Kroppen sier da til deg at det er på tide med søvn, og du blir trett. Blått lys fra skjermer og andre lyskilder samt stress eller stimulerende stoffer som koffein er noen av faktorene som hemmer melatoninproduksjonen, og som deretter kan føre til søvnforstyrrelser og innsovningsproblemer.

Tilskudd av melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden og lindrer den subjektive opplevelsen av jetlag.

Kontakt lege hvis du har langvarige søvnproblemer.

Artikkelnummer: NO710980