Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Nyhet
20%
Life Balance Melatonin
Life Balance Melatonin
Life Balance Melatonin
Life Balance Melatonin
Life Balance Melatonin
Life Balance Melatonin
Du sparer 32 KR

Life Balance Melatonin

Støtter søvnsyklusen
Reduserer innsovningstiden
Hjelper mot jetlag
127 KR
159 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life Balance Melatonin. Tilskudd av melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden og lindrer den subjektive opplevelsen av jetlag.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Melatonin er kroppens eget hormon som regulerer søvn og våkenhet. Produksjonen av melatonin skjer i epifysen, og utskillelsen styres av lys og mørke. Når lys faller på netthinnen i øyet, sender nervesystemet signaler til NSC (kjernen over synsnerveskrysset), noe som igjen fører til at stoppsignaler sendes til epifysen og da stoppes utskillelsen av melatonin. På denne måten holder kroppen nivåene av melatonin lave på dagtid, men når mørket faller på, øker nivåene igjen. Kroppen sier da til deg at det er på tide med søvn, og du blir trett. Blått lys fra skjermer og andre lyskilder samt stress eller stimulerende stoffer som koffein er noen av faktorene som hemmer melatoninproduksjonen, og som deretter kan føre til søvnforstyrrelser og innsovningsproblemer.

Tilskudd av melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden og lindrer den subjektive opplevelsen av jetlag.

Kontakt lege hvis du har langvarige søvnproblemer.

Artikkel nummer: NO710980

Andre kjøpte også

Widget loading...