Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Bio-Melatonin Kompleks 0,3 mg Sugetbl
Bio-Melatonin Kompleks 0,3 mg Sugetbl
Bio-Melatonin Kompleks 0,3 mg Sugetbl

Bio-Melatonin Kompleks 0,3 mg Sugetbl

109 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Jetlag? Bio-Melatonin Kompleks 0,3 mg kan bidra til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag* Inneholder niacin som bidrar til normal psykologisk funksjon og normal funksjon av nervesystemet. Fremstilt under farmasøytisk kontroll. *ved å innta minst 0,5 mg melatonin ved leggetid den første reisedagen og deretter noen dager etter ankomst til reisemålet.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Melatonin er et naturlig stoff vi selv produserer i kroppen og som er med på å styre døgnrytmen vår. Bio-Melatonin Kompleks 0,3 mg kan og være nyttig å bruke som et hjelpemiddel for å snu døgnrytmen, om du er ute på reiser til andre tidssoner. Produktet inneholder i tillegg 10 mg niacin som er en forløper til melatonin og som tilsvarer 600 mg L-tryptophan i kroppen.

Inneholder ingen animalske ingredienser og kan inntas av vegetarianere og veganere. Alle Pharma Nords produkter produseres på selskapets egen fabrikk i Danmark i henhold til de samme retningslinjene som legemidler for å kunne dokumentere kvalitet, sikkerhet og effekt.

Artikkel nummer: NO706953

Andre kjøpte også

Widget loading...