PHARMA NORD | 60 TBL

Bio-Melatonin Kompleks 0,3 mg Sugetbl

kr 109
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Jetlag? Bio-Melatonin Kompleks 0,3 mg kan bidra til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag* Inneholder niacin som bidrar til normal psykologisk funksjon og normal funksjon av nervesystemet. Fremstilt under farmasøytisk kontroll. *ved å innta minst 0,5 mg melatonin ved leggetid den første reisedagen og deretter noen dager etter ankomst til reisemålet.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Melatonin er et naturlig stoff vi selv produserer i kroppen og som er med på å styre døgnrytmen vår. Bio-Melatonin Kompleks 0,3 mg kan og være nyttig å bruke som et hjelpemiddel for å snu døgnrytmen, om du er ute på reiser til andre tidssoner. Produktet inneholder i tillegg 10 mg niacin som er en forløper til melatonin og som tilsvarer 600 mg L-tryptophan i kroppen.

Inneholder ingen animalske ingredienser og kan inntas av vegetarianere og veganere. Alle Pharma Nords produkter produseres på selskapets egen fabrikk i Danmark i henhold til de samme retningslinjene som legemidler for å kunne dokumentere kvalitet, sikkerhet og effekt.

 

Artikkelnummer: NO706953