MEDOX | 30 KPSL

Medox

Immunsystem
Øyehelse
Blodsirkulasjon
kr 319
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Medox inneholder det beste fra viltvoksende blåbær og solbær -en unik kombinasjon av bær som kan bidra til å holde flere av kroppens organsystemer i en normal funksjon. Antocyanrike blåbær inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress, til øynenes normale funksjon og synsevne, blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon samt bidrar til å balansere kroppens kolesterol. Solbær bidrar til immunsystemets og musklenes normale funksjon. Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil. 1 kapsel Medox inneholder 80 mg antocyaner fra blåbær og solbær.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Medox – antocyanrike blåbær og solbær

Medox inneholder 210 mg bærekstrakt fra viltvoksende blåbær og solbær, hvorav hele 80 mg antocyaner. Bærene har flere dokumenterte helseegenskaper som bidrar til å kroppens normale funksjon i ulike organsystem.

Antocyanrike blåbær inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress, til øynenes normale funksjon og synsevne, samt blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon. Solbær bidrar til immunsystemets og musklenes normale funksjon.

Medox er et kvalitetsprodukt, utviklet og produsert i Sandnes, Norge av det forskningsbaserte selskapet Medpalett AS. Vi har patentert en prosess som ivaretar antocyanene som finnes i viltvoksende blåbær og solbær. En kapsel inneholder 210 mg bærekstrakt, hvorav hele 80 mg antocyaner.

  • Et vegansk kosttilskudd fra naturen, utviklet og produsert i Norge
  • Produsert ved en høyteknologisk prosess som ivaretar antocyanene som finnes i blåbær og solbær
  • Antocyanrike blåbær inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress, til øynenes normale funksjon og synsevne, samt blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Solbær bidrar til immunsystemets og musklenes normale funksjon 

Artikkelnummer: NO165563