BORN AGAIN | 50 KPSL

More Man

kr 389
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
More Man øker og balanserer testosteronnivået i kroppen. More Man er et kosttilskudd som bygger på en velbalansert sammensetning av flere næringsstoffer som som bidrar til en hormonell balanse. Bidrar til å regulere hormonaktiviteten, reduserer trøtthet og utmattelse. Bidrar til å opprettholde normalt testosteronnivå. Bidrar til en normal forbrenning av fett, karbohydrater og protein samt at det opprettholder normalt blodsukkernivå.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

More Man er for deg som: gråter lettere, føler deg tiltaksløs, er nedstemt, mentalt trøtt, har nedsatt sexfunksjon, ofte søtsug, nedsatt immunforsvar, vannlating, dårlig kvalitet på hår, hud og negler. Overvekt og kulemage minsker testosteronnivået i kroppen og kan føre til østrogendominans. Generell aldring sammen med miljø-østrogener forstyrrer den finstemte balansen mellom testosteron og østrogen. Typiske tegn på østrogendominans hos menn er mannepupper, potensproblemer, nedsatt sexlyst, overvekt, lite energi, prostataproblemer, nedstemt og at man gråter lettere. More Man består av en synergistisk blanding av aktive urter, vitaminer og mineraler. More Man kan påvirke flere ulike fysologiske mekanismer som blant annet balanserer hormonell aktivitet og normaliserer produksjon av hormoner og signalstoffer. Når kroppen er i balanse funger alt fra fordøyelsen til immunsystemet optimalt. Du føler deg bra, ser bra ut, har energi som en tenåring og sexlysten er normal. Dette er en kropp som fungerer på sitt beste!

 
 

Artikkelnummer: NO21460