UDO'S CHOICE | 30 KPSL

Udo’s Choice Super 8 Immune+

Melkesyrebakterier
Støtter immunsystemet
1 kapsel daglig
kr 412
kr 485
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Udo's Choice® Super 8 immune+ er et tilskudd av 8 spesifikke melkesyrebakteriestammer og vitamin C. Vitamin C bidrar til at immunsystemet fungerer normalt, beskytter cellene mot oksidativt stress og reduserer tretthet og utmattelse.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Hvorfor bredspektrede melkesyrebakterier?

Tarmfloraen kan sammenlignes med et hvilket som helst økosystem, som for eksempel regnskogen i Brasil. Her lever flere tusen arter sammen, i gjensidig avhengighet. Små endringer i klimaet er nok til å skape ubalanse i økosystemets funksjon. På samme måte skaper stress og dårlig kosthold endringer i tarmens økosystem. En sunn tarmflora består av ca 400 bakteriearter, som hver igjen består av ulike stammer. 

Disse bakteriene gjør stor nytte. De produserer bl.a. vitaminer, fettsyrer, aminosyrer, og ikke minst fordøyelsesenzymer som hjelper til å fordøye maten. Mangfold er like viktig i tarmen som for regnskogen i Brasil.

Artikkelnummer: NO710781