UDO'S CHOICE | 30 KPSL

Udo Choice 5-15 år

kr 259
kr 305
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Udo’s Choice Melkesyrebakterier – spesialtilpasset barn i alderen 5-15 år.
Kraftig og bredspektrede melkesyrebakterier tilpasset barn 5-15 år.
De som kjenner Dr. Udo Erasmus’ oljeblanding Udo’s Choice, er godt kjent med hans høye kvalitetskrav.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Udo’s Choice Melkesyrebakterier – spesialtilpasset barn i alderen 5-15 år.
De som kjenner Dr. Udo Erasmus’ oljeblanding Udo’s Choice, er godt kjent med hans høye kvalitetskrav. Det gjelder også for hans serie med melkesyrebakterier.

Hvorfor alderspesifikke melkesyrebakterier?

Tarmens bakterieflora utvikler seg med alderen: Når vi fødes er tarmen steril, og det gjelder å tilføre de gode bakteriene så tidlig som mulig. Antall bakterier i et melkesyrebakterie-tilskudd må også tilpasses alder – små barn har atskillig færre bakterier i tarmen enn voksne. I Udo’s Choice Melkesyrebakterier har derfor produktet for de eldste hele åtte ganger flere bakterier per kapsel enn barnas tilskudd.

Hvorfor bredspektrede melkesyrebakterier?

Tarmfloraen kan sammenlignes med et hvilket som helst økosystem, som for eksempel regnskogen i Brasil. Her lever flere tusen arter sammen, i gjensidig avhengighet. Små endringer i klimaet er nok til å skape ubalanse i økosystemets funksjon. På samme måte skaper stress og dårlig kosthold endringer i tarmens økosystem. En sunn tarmflora består av ca 400 bakteriearter, som hver igjen består av ulike stammer. Disse bakteriene gjør stor nytte. De produserer bl.a. antibiotika, vitaminer, fettsyrer, aminosyrer, og ikke minst fordøyelsesenzymer som hjelper til å fordøye maten. Noen bakterier er særdeles dyktige soldater, spesialisert i å bekjempe sykdomsfremkallende mikrober. Andre bakterier produserer store mengder melkesyre og eddiksyre, og gjør slik miljøet ”surt” for forråtnelsesbakteriene. Hver bakterie har sin nisje, og utøver sine spesialiserte funksjoner, i tynntarm så vel som i tykktarm. Mangfold er like viktig i tarmen som for regnskogen i Brasil!

Hva er et optimalt melkesyrebakterie-tilskudd?

Optimalt sett burde et melkesyrebakterie-tilskudd inneholde like mange varianter av gode bakterier som det er ulike arter i tarmen. Det lar seg dessverre ikke gjøre, men Udo’s Choice Melkesyrebakterier er optimalt med hensyn til dagens viten og forskning. Bakteriene i melkesyrebakterie-tilskudd kan sammenlignes med veddeløpshester eller leiesoldater. De er ”alet” frem for å være konkurransedyktige, og skal tåle både magesyre og galle. Den største ”soldaten” av dem alle, Lactobacillus Acidophilus, er valgt ut i konkurranse med 95 andre stammer av samme art. Ikke minst skal de ulike bakteriene være kompatible, og ikke vokse på bekostning av hverandre. Det brede spekteret av ulike bakterier i Udo’s Choice Melkesyrebakterier oppfyller alle disse kriteriene.

Kvalitetsgaranti

På Universitetet i Nebraska i USA har man spesialisert seg på melkesyrebakterie-forskning under ledelse av den internasjonalt kjente melkesyrebakterie-forskeren Khem Shahani. De har testet melkesyrebakterie-tilskudd på det amerikanske helsekostmarkedet: 90 % av tilskuddene inneholder ikke det antall bakterier som er oppgitt på etiketten. Mange produsenter er også unøyaktige med å angi om antall bakterier som oppgis på etiketten gjelder for produksjonsdag eller utløpsdato. Udo’s Choice Melkesyrebakterier oppbevares kjølig på glass for å minimere fuktighet og øke stabiliteten. Totalt gjøres 45 tester per produsert batch i de 7 produksjonsfasene: fermentering, filtrering, frystørring, oppmaling, blanding med hjelpestoffer og innkapsulering. Testene omfatter pH, vekt, bakterieantall, fuktighet, patogen aktivitet m.fl. Alt for å gi deg et stabilt tilskudd som du kan stole på, og som skal være spesielt tilpasset dine behov.

Artikkelnummer: NO17018