SOLARAY | 30KPSL

Solaray Mycrobiome Aktiv

Melkesyrebakterier for aktivitet & balanse
Nytt navn (tidligere Mycrobiome Vekt)
Nå med melkesyrebakterien L. gasseri & resistent potetstivelse
kr 640
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Mycrobiome Aktiv er melkesyrebakterier spesialdesignet for aktivitet & balanse. -Spesialdesignet for aktivitet & balanse -50 milliarder melkesyrebakterier per kapsel -18 spesielt utvalgte bakteriestammer -DR-kapsel (Delayed Release): Forsinket frigjøring av melkesyrebakteriene -Med inulin fra sikori -Vegansk

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Melkesyrebakterier har i lang tid blitt brukt til fermentering av mat og i produksjon av blant annet yoghurt. Det finnes en rekke ulike stammer av melkesyrebakterier, hver med sine unike egenskaper. Solaray Mycrobiome Aktiv  nneholder et kompleks som består av18 spesielt utvalgte bakteriestammer, med hele 50 milliarder* melkesyrebakterier per kapsel.

PotatoDaat® er en patentert blanding som inneholder resistent potetstivelse og denne har erstattet inulin. PotatoDaat® kan gi næring til melkesyrebakteriene. PotatoDaat® har vist seg å kunne øke produksjonen av kortkjedede fettsyrer i tarmen, noe som kan støtte miljøet i tarmen. I tillegg er rismel blitt byttet ut med glutenfri havrefiber. 

Bakteriene er ekstra beskyttet i en DR-kapsel (Delayed Release). Kapselen er med på å beskytte melkesyrebakteriene i det syrlige mageområdet, så en større andel av melkesyrebakteriene når tarmen.

Artikkelnummer: NO707553