SHIFT™ | 60 KPSL

SHIFT™ Superzym Melk & Gluten

Hjelper kroppen med å bryte ned gluten, laktose og melkeprotein
Bedrer næringsopptaket og kan redusere gassdannelse i tarmen
kr 308
kr 362
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
SHIFT™ Zym Melk & Gluten er et tilskudd som inneholder vegetabilske fordøyelsesenzymer for effektiv nedbrytning av gluten, laktose og melkeprotein.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk

FORDØYELSE AV MEIERIPRODUKTER
Dersom man opplever fordøyelsesbesvær ved inntak av meieriprodukter, kan det være laktoseintoleranse eller en immunrespons fra proteinkomponentene i produktet man spiser. SHIFT™ Zym Melk & Gluten kan bidra til effektiv nedbrytning av meieriprodukter og gluten.

Laktose er et karbohydrat som er for stort til at kroppen kan absorbere det. Enzymet laktase er derfor nødvendig for nedbrytning og opptak av laktose, også kalt melkesukker. Ved laktoseintoleranse er det for små mengder laktase i tarmens slimhinner, og man kan derfor oppleve fordøyelsesbesvær etter inntak av laktoseholdige matvarer. SHIFT™ Zym Melk & Gluten er tilsatt laktase for å kunne bidra til å øke nivået av dette enzymet og lette nedbrytningen av laktose i meieriprodukter.

Myse og kasein er proteinkomponenter i melk. Kasein består av mange forskjellige proteiner, og myse er typisk en blanding av beta-laktoglobulin og alfa-laktalbuminproteiner. Disse må brytes ned av enzymer for å kunne utnyttes av kroppen. Fordøyelsesbesvær kan skyldes kroppens mangel på tilstrekkelig mengde av proteaseenzym som kreves for proteinfordøyelsen. Proteinfølsomhet kan også presentere seg som en overfølsom reaksjon av kroppens immunsystem. Proteinet kan være helt ufarlig, men kroppen gjenkjenner det som et fremmed stoff og starter en defensiv respons som kan føre til ulike plager. Kombinasjon av ulike proteaseenzymer i SHIFT™ Zym Melk & Gluten er designet for å bryte ned melkeproteiner til mindre peptider som i mindre grad binder seg til antistoffer, og at de i tillegg blir lettere å fordøye og absorbere.

FORDØYELSE AV GLUTEN
Gluten består av proteinene gliadin og glutenin som er vanskelig å bryte ned i fordøyelsen. Ufordøyd gluten kan trigge kroppens immunsystem til å angripe slimhinnene i tynntarmen, noe som fører til ulike nivå av glutensensivitet. Spesifikke proteaser i SHIFT Melk & Gluten bryter ned peptidbindingene i gluten fra endene og fra innsiden på en effektiv måte, før gluten rekker å entre tynntarmen. Det kan bidra til å lette fordøyelsesplagene relatert til glutensensitivitet.

Artikkelnummer: NO23726