MSM NORGE-INFLUIDITY | 60STK

Trigut

Melkesyrebakterier for å støtte opp om en normal fordøyelse
Med kalsium - for å støtte normal funksjon av fordøyelsesenzymer
Valget av bakteriestammer i produktet er basert på kliniske studier
kr 349
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
triGUT er utviklet for å skape balanse i tarmen. triGUT forbedrer tarmens barrierefunksjon og bekjemper ugunstige tarmbakterier. Virker både i tynn- og tykktarm som er vesentlig for god funksjon og effekt av magesyrebakterier.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

triGUT er verdens mest veldokumenterte melkesyrekompleks.

Det vitenskapelige arbeidet på de individuelle bakteriestammene i triGUT har pågått i over 30 år og resultert i over 1200 publiserte studier.

For første gang finnes nå disse tre ulike melkesyrebakteriene i samme kapsel. Bakteriene i triGUT samarbeider og forsterker hverandres effekt.

Mengden melkesyrebakterier og relasjonen mellom de ulike stammene i triGUT er helt basert på resultatet av de kliniske studiene.

Studiene viser at disse stammene i større utstrekning enn andre bakteriestammer overlever passasjen via magen, at de koloniserer seg i tarmen og at de kan binde seg til ulike deler av tarmslimhinnen. Egenskaper som er helt avgjørende for funksjonen og dermed effekten.

Artikkelnummer: NO712975