Probioform

kr 549
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Probioform probiotika er basert på et balansert utvalg av ulike melkesyrer, bakterier stammer og en vill-gjær som jobber synergisk sammen og tilsvarer den vi finner i magen hos friske mennesker. Probioform kan bidra til å forhindre overvekst av noen få stammer som kan skape ubalanse i den delikate tarmfloraen.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk

Probioform er basert på et balansert utvalg av ulike melkesyrer, bakterier stammer og en vill-gjær som jobber synergisk sammen og tilsvarer den vi finner i magen hos friske mennesker. Probioform kommer i flytende form med PH 3,7 og sikrer høyere overlevelse grad gjennom fordøyelses systemet som gir økt effekt. 

Den optimale blandingen i Probioform er resultatet av mer enn 30 års forskning i Japan og produseres på lisens i Holland. De siste årene har etterspørselen økt dramatisk, og vi finnes nå i alle de største byene i Norge. En av grunnende til den raske veksten er at kundene merker god effekt allerede etter få dagers bruk. Mange kunder kan fortelle at de for første gang på mange år opplever en mage som fungerer som den skal.  

Artikkelnummer: NO703497