Life Sporebiotic

Spesielt utformet for å støtte din mage- og tarmhelse.
100% leveranse av levende bakterier til tykktarmen.
Beriket med naturlige antioksidanter.
kr 499
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life Sporebiotic er spesielt utviklet for å støtte mage-tarmhelsen din. Hver kapsel av Life Sporebiotic inneholder 3,5 milliarder melkesyrebakterier i sporeform. Sporeformen sørger for at melkesyrebakteriene aktiveres først når de når tykktarmen og at ingenting går til spille på veien dit. Vel fremme i tykktarmen går bakteriene over fra sporeform til levende bakterier som koloniserer tarmveggen og bidrar til økt mangfold av tarmfloraen.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Life Sporebiotic er basert på melkesyrebakterier i sporeform som har eksistert på planeten i millioner av år og har vært en naturlig del av kostholdet vårt gjennom hele evolusjonen. Kapslene er også beriket med et karotenoidkompleks av naturlig opprinnelse, bestående av astaxanthin, lykopen, lutein og betakaroten.
Hver kapsel inneholder 3,5 milliarder gode bakterier i sporeform. Sporeformen sørger for at melkesyrebakteriene aktiveres først når de når tykktarmen og at ingenting går til spille på veien dit. Vel fremme i tykktarmen går bakteriene over fra sporeform til levende bakterier som koloniserer tarmveggen og bidrar til økt mangfold av tarmfloraen.

En million melkesyrebakterier i sporeform bidrar til å skape 30 milliarder nye bakterier i tykktarmen. Det gjør Life Sporebiotic overlegen alle andre melkesyrebakterier på markedet. Mellom 1–2 kg bakterier lever i tarmene våre og tarmfloraen består av flere tusen forskjellige bakteriestammer. Faktisk består menneskekroppen av 10 ganger flere bakterier enn menneskeceller!

*Mikrobiologer har kartlagt hvilke melkesyrebakterier som har omgitt mennesker i symbiose under evolusjonen og deretter laget et kosttilskudd basert på forskningsresultatene. 200 forskere fra 80 ulike forskningsinstitutter har deltatt i prosjektet. Forskningsresultatene danner grunnlaget for Life Sporebiotics sammensetning og produksjonsmetode. Dette gjør Life Sporebiotic helt unik i sitt slag.

*The Human Microbiome Project (HMP)

Artikkelnummer: NO710716