SOLARAY | 90 KPSL

GPH Siliverin

kr 559
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
En spesialblanding av urter som kan styrke leverens avgiftningskapasitet og virke lett vanndrivende: Løvetann, gurkemeie og mariatistel. Garantert mengde aktive stoffer.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

-Inneholder en spesialblanding av tre synergistiske urter: Løvetann, gurkemeie og mariatistel
-Løvetann kan bidra til å styrke leverens avgiftningskapasitet og virke lett vanndrivende
-Gurkemeie kan virke lindrende ved ømme og stive ledd og fremme gallesekresjon
-Mariatistel kan støtte normal lever- og gallefunksjon
-GPH betyr garantert mengde aktive stoffer
-Vegetabilsk

Solaray GPH Siliverin™ er en spesialblanding av urter som kan styrke leverens avgiftningskapasitet og virke lett vanndrivende. Inneholder løvetann, gurkemeie og mariatistel.
Løvetann tilhører Compositae, kurvplantefamilien, og er en lett vanndrivende urt, som også kan bidra til å styrke leverens avgiftningskapasitet.
Gurkemeie virker lindrende på ømme og stive ledd og kan bidra til å stimulere gallesekresjon. Gurkemeie tilhører Zingiberacea, ingefærfamilien.
Mariatistel kan støtte normal lever- og gallefunksjon, i tillegg er mariatistel en god antioksidant som kan beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. Mariatistel tilhører Compositae, kurvplantefamilien.

Artikkelnummer: NO162040