NEW NORDIC | 60 TBL

Active Liver

60tbl

kr 465
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Active Liver™ er tablettene du trenger for å støtte leveren din hvis du lever "det gode liv". Tabletten inneholder ekstrakter fra ulike urter som mariatistel, artisjokk, gurkemeie og sort pepper samt næringsstoffet kolin.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Tablettene inneholder en kombinasjon av ekstrakter fra mariatistel, artisjokk, gurkemeie og svart pepper, samt vitaminet kolin. Mariatistel og artisjokk støtter din daglige lever-/gallefunksjon. Innholdet av kolin bidrar til å opprettholde en normal leverfunksjon og omsetning av fettstoffer/fettforbrenning.

Mariatistel (Sylibum marianum L. Gaertn.)

Silybum marianum, bedre kjent som mariatistel, har sin opprinnelse i Middelhavsområdet. Mariatistel brukes både som matvare og helseurt. Mariatistlene i denne tabletten velges ut og bearbeides slik at de ønskede plantestoffene bevares.

Artisjokk (Cynara scolymus L.)

Artisjokk er en tistelaktig staude med kraftig, furet stilk og store blader. Artisjokk er en flerårig plante, som har vært kjent i Middelhavsområdet i over 2000 år. Det er de tørkede bladene fra planten som brukes i Active Liver.

Gurkemeie (Curcuma longa L.)

Gurkemeie er en staude i ingefær familien, som hører hjemme i det tropiske Sør-Asia. Gurkemeie gror vilt i skoger, og planten trives i temperaturer mellom 20° og 30° grader og med store mengder regn.

Produktfordeler:

  • Leverfunksjon
  • Nedbryting av fett
  • Daglig tablett til leveren
 

Artikkelnummer: NO20827