SOLARAY | 60 KPSL

GPH Artisjokk

kr 319
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Artisjokk bladekstrakt kan hjelpe på fordøyelsen, tas gjerne i forbindelse med fet mat. Inneholder garantert mengde aktive stoffer. -Kan hjelpe på fordøyelsen. Mot urolig mage og luft i magen -Kan støtte normal lever- og gallefunksjon -Kan virke svakt kolesterolsenkende (LDL og total) -GPH betyr garantert mengde aktive stoffer -Green Screened™

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Bruken av artisjokk var kjent allerede 1500 år før vår tidsregning. I Romerriket ble artisjokk først og fremst høyt verdsatt som grønnsak, men det var også godt kjent at den hadde god virkning mot fordøyelsesbesvær. Aktive innholdsstoffer er såkalte kaffeoylkinasyrer, av hvilke cynarin er den mest kjente og undersøkte. Artisjokk er også rik på flavonoidene cynarosid og scolymosid.

Artisjokkblad kan støtte normal gallefunksjon og derved hjelpe på fordøyelsen. Kontrollerte studier har også vist at artisjokkblad kan virke svakt kolesterolsenkende. Green Screened™- merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll.

Artikkelnummer: NO220293