NEW NORDIC | 90 TBL

Dida Urtetabletter

kr 389
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Dida™ anbefales til personer som ønsker å redusere gjæring og dannelse av luft i mage-/tarmkanalen. Dette er et godt sammensatt produkt med bioaktive næringsstoffer, samt urte- og krydderoljer som bidrar til å vedlikeholde en normal funksjon av mage-/tarmkanalen og dens slimhinner. Eske med blister med 90 eller 180 tabletter

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Tablettene inneholder carminative oljer fra kanel, fennikel og peppermynte. Dida inneholder også tiamin og hvitløk som hjelper med å bevare en mikrobiologisk balanse i fordøyelsessystemet. Niacin bidrar til å opprettholde normale slimhinner.

Kanel (Cinnamomum zeylanicum J.)

Kanel kommer fra Sri Lanka og kom til Europa med hollendene på 1700-tallet. Kaneltreet er et høyt eviggrønt tre, og krydderet kommer fra treets innerste bark. Barken har en kraftig, men mild duft. Smaken er søt, rund og aromatisk.

Peppermynte (Mentha x Piperita L.)

Planten har en lettgjenkennelig firkantet stilk som blir 40-80 cm høy med mange forgreninger på toppen. Det er en olje av peppermynte som blir brukt i Dida.

Kardemomme (Elettaria cardamomum L.)

Kardemomme er en flerårig urt som tilhører ingefær-familien. Frøkapslene på urten tørkes, og de få, store frøene brukes enten hele eller malte. Smaken er sterk, og duften kan minne om eukalyptus.

Artikkelnummer: NO207688