BIOSAN | 20 POSER

Biosan Skjønnhet Mage

kr 299
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
30+ nøye utvalgte ingredienser for mage, balanse og energi. Ditt daglige alt-i-ett greens pulver som støtter ekte skjønnhet gjennom velvære. Vårt ikoniske supergrønne pulver hjelper til med kroppens systemer fra immun- og fordøyelsessystemer til hår-, hud- og neglehelse. Vitamin C kan bidra til normal energiomsetning og til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon. Sink kan bidra til å opprettholde normalt hår og negler. Vitamin C kan bidra også til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Sink kan bidra til å opprettholde normalt hår, hud og negler. Sink kan også bidra til normal omsetning av proteiner, karbohydrater og fett.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Skjønnhet mage er stappfull med herlige næringsrike grønnsaker, fukter, bær, greens, planteenzymer og veggiekollagen®.

Støtter balansen i magen med prebiotisk plantefiber fra sikorirot, fermenterte vegetabilske melkesyrebakterier fra soya og multienzym complex.

En unik multienzym complex med fordøyelsesenzymene amylase, protese, laktase, lipase og cellulase. Pantefibre er næring til tarmflorabakteriene og støtter balansen i tarmen.

Med en naturlig frisk smak av ingefær og sitron!

Skjønnhet mage

PERFEKT FOR DEG SOM ØNSKER:

- Daglig påfyll av naturlig energi – Booster kroppen din med næringsrike og livgivende fytostoffer, aminosyrer, antioksidanter, klorofyll, vitamin C, sink og enzymer.

- Støtte balansen i magen, ved å regulere miljøet i tarmen og gi næring til tarmflorabakteriene.

Kan bidra til å opprettholde et normalt immunforsvar gjennom riktig tilførsel vitamin C, sink, antioksidanter, samt ingefær.

Kun 1 pose daglig med pulver av herlige grønnsaker, frukter, bær, alger, klorofyll, fiber og enzymer. Frisk og god smak av ingefær og sitron!

Bland den med 2 dl vann, juice eller smoothie- Nyt din skjønnhets juice hvor som helst og når som helst! Erstatter ikke kost, men er et supplement. Praktisk porsjonspose – lett å ta med seg over alt på jobb, trening eller reise."

Artikkelnummer: NO711282