BIOCARE | 30 KPSL

Bio-Acidophilus Forte

kr 546
kr 642
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Nytt miljøvennlig design. Gode melkesyrebakterier med F.O.S. (fruktooligosakkarider).Gunstig ved antibiotikakurer og reiser til fjerne strøk. Form Vegetabilske kapsler

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

BioCare Bio-Acidophilus er det ideelle tilskudd med  høypotente gode melkesyrebakterier med hele 20 milliarder LAB4-melkesyrebakterier per dagsdose helt til utløpsdato. Produktet inneholder humane bakterier som overlever magesyre og galle. Bakteriene har heller ikke gjennomgått sentrifugering, som kan ødelegge bakterienes cellevegg. Hver bakteriestamme er innkapslet hver for seg ved en MicroCell®-innkapsling for å beskytte mot kvalitetstap. I tillegg inneholder Bio-Acidophilus F.O.S. (fruktooligosakkarider) som bidrar til bedre vekstvilkår for gode melkesyrebakterier. Finnes både som kapsler og pulver som er spesielt velegnet for barn og eldre.

Artikkelnummer: NO205385