SOLARAY | 60 KPSL

Solaray Cranactin & Mannose

kr 226
kr 282
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
-Kan hjelpe ved lett blærekatarr -Kan benyttes både forebyggende og akutt -Unik kombinasjon av spesialbehandlet Cranberry AF™ ekstrakten og den D-Mannose -Mannose fungerer som en «magnet» på uønskede partikler -Produktet er særlig gunstig ved tilbakevendende tilstander

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Solaray® D-Mannose med CranActin® inneholder D-Mannose, en enkel sukkerart som består av store molekyler som i liten grad tas opp i kroppens blodbane. D-mannose virker derfor hovedsakelig lokalt i urinveiene, hvor molekylene i denne spesielle sukkerarten fungerer som en «magnet» på uønskede partikler og bidrar til at disse utskilles gjennom urinen.

Produktet inneholder også den spesialbehandlede Cranberry AF™ ekstrakten, som er testet for garantert innehold av aktive virkestoffer. Tranebær er tradisjonelt brukt ved lett blærekatarr og forebyggende ved stadig tilbakevendende tilstander.

D-Mannose bidrar sammen med Cranberry AF™ ekstrakten og det er kombinasjonen av disse to som gjør produktet ekstra virksomt. Kombinasjonen virker både forebyggende og akutt, og produktet er særlig å foretrekke ved tilbakevendende tilstander.

D-mannose er en sukkerart som i liten grad påvirker blodsukkeret.

Artikkelnummer: NO705188