Femarelle Unstoppable 60+

kr 379
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Femarelle® Unstoppable kan bidra til økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år gamle.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Høyere livskvalitet også fremover mot høy alder.

Femarelle® Unstoppable kan hjelpe til med å:
• Styrke og fornye benbygningen og forebygge brudd (osteopeni og osteoporose)
• Styrke og fornye overflatevev i skjeden og urinveiene
• Holde muskler og ledd fleksible
• Gi deg bedre søvn
• Gi deg mer energi og styrke psyken

Femarelle® Unstoppable kan bidra til økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år gamle. Femarelle® Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager.

Femarelle® Unstoppable tilfører kroppen kalsium og vitamin D3 som er nødvendige substanser for at kroppen skal kunne bygge nytt og sterkt benvev. Vitaminene B2 og B7 er viktige for at det skal dannes friskt og sunt overflatevev i skjeden og urinveiene, for en god og energigivende fordøyelse og for å redusere tretthet*. En rekke studier har dessuten dokumentert at DT56a, som er et ekstrakt hentet fra økologisk dyrket, fermentert soya, også kan styrke skjelettet og overflatevevet. Kombinasjonene av disse substansene kan dekke viktige behov hos kvinner som er 60 år og eldre.

Pakken inneholder 56 kapsler. Anbefalt dosering er to kapsler om dagen.
   
 * Helsepåstandene vedrørende Femarelle®-produktene er basert på påstander for vitaminene B2, B7, B6 og D3 som er godkjente av EFSA.

 

Artikkelnummer: NO708573