Femarelle Rejuvenate 40+

kr 379
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kvinner kan allerede i 40-årene oppleve symptomer og lettere plager forårsaket av begynnende hormonelle svingninger. Femarelle® Rejuvenate er et soyatilskudd. Femarelle® Rejuvenate kan bidra til: - Mer stabilt humør - Bedre søvn - Økte energinivåer - Bedring av PMS

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Femarelle® Rejuvenate er et produkt som kan hjelpe kvinner i 40-årsalderen som har en eller flere av disse plagene : humørsvingninger, lite energi/tretthet og søvnforstyrrelser. Uregelmessig menstruasjon er et tegn på at hormonnivåene i kroppen endrer seg.

Både lette og mer uttalte symptomer på tidlig overgansalder kan ha negativ innvirkning på ditt daglige liv. Femarelle® Rejuvenate kan bidra til at du får en bedre livskvalitet. Kapslene har ingredienser som effektivt reduserer de plagene som følger av de hormonelle forandringene. 

Femarelle® Rejuvenate inneholder vitaminene riboflavin (B2) og biotin (B7) som kroppen trenger og som nærer hud og hår, er nødvendig for en god og energigivende fordøyelse, reduserer tretthet og utmattelse og bidrar til normal psykisk funksjon*. I tillegg har dette produktet selvsagt substansen DT56a hentet fra økologisk dyrket, fermentert soya som alltid har vært nøkkelen til Femarelles veldokumenterte effekter.

Pakken inneholder 56 kapsler. Anbefalt dosering er to kapsler om dagen.
   
 * Helsepåstandene vedrørende Femarelle®-produktene er basert på påstander for vitaminene B2, B7, B6 og D3 som er godkjente av EFSA.

Artikkelnummer: NO708571