MEZINA | 60 TBL

Mezina Chello Vitality

kr 369
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Chello Vitality er til kvinner før, under og etter overgangsalderen. Særlig til kvinner som ønsker balanse og mangler energi i denne perioden av livet.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Chello Vitality er til kvinner før, under og etter overgangsalderen. Særlig til kvinner som ønsker balanse og mangler energi i denne perioden av livet. Inneholder ingredienser som kan bidra til mentalt velbefinnende og beskytte mot oksidativt stress. Shatavari hjelper med å vedlikeholde balansen i den kvinnelige fysiologi under og etter menopausen.

Hjelper med å falle i søvn og støtter de mentale funksjoner. Forbedrer kroppens motstand mot og evne til å håndtere stress, og bidrar til å vedlikeholde og forbedre styrke og energi. Gotu Kola støtter kretsløpet i venene og hjelper mot trette bein, samt hjelper med å bevare de kognitive ferdigheter. Selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til å vedlikeholde normalt hår og negler.


Biotin bidrar til å vedlikeholde normale slimhinner og en normal hud. B6 vitamin bidrar til å regulere hormonell aktivitet og å redusere tretthet og utmattelse.

Artikkelnummer: NO710431