LIFE | 90 KPSL

Life Tranebær

Kan bidra til vedlikehold av sunne urinveiner
Høy konsentrasjon av garvestoffer
Tranebær inneholder vitamin C,B,E og K samt mineraler
kr 179
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Lifes Tranebær er et kosttilskudd med tranebærkonsentrat. Tranebær er rikt på garvestoffer, C-vitaminer og flavonoider.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Lifes Tranebær er et kosttilskudd med tranebærkonsentrat. Tranebær er rikt på garvestoffer, C-vitaminer og flavonoider. Produktet inneholder utelukkende Vaccinium macrocarpon som er den type tranebær som, av alle de ca 50 ulike tranebærsortene, har den høyeste konsentrasjonen av garvestoffer.

Produktfordeler

  • 550 mg ekstrakt per kapsel
  • 100 % ekstrakt fra Vaccinium macrocarpon.

Tranebær er naturlig rik på C-vitaminer og flavonoider, som begge er gode antioksidanter. Tranebær er tyttebærlignende bær som i likhet med blåbær tilhører lyngfamilien. Tranebærene brukes til å lage tranebærjuice og tranebærsekstrakt til tabletter og kapsler.

Bærene har en sur smak på grunn av det høye innholdet av organiske syrer. Dessuten inneholder tranebær sukker i form av fruktose og glukose, samt en mengde flavonoider (blant annet antocyaniner som er en sterk antioksidant og gir bærene den røde fargen). 

Artikkelnummer: NO19379