Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Life Folate
Life Folate
Life Folate
Life Folate
Life Folate
LIFE|90 TBL

Life Folate

Blant annet viktig for vevsvekst hos gravide kvinner
Tas lett inn i kroppen
Høy dose med 400 μg per tablett
159 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
En høyaktiv form av folsyre som biddrar til vevsdannelse hos gravide og normal bloddannelse. -Høyaktiv form av folsyre -Tas lett opp i kroppen -Bidrar bl.a. til vevsdannelse hos gravide

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Life Folate er en høyaktiv form av folsyre som bidrar til vevdannelse hos gravide og normal bloddannelse.
Ernæringsmyndighetene anbefaler alle kvinner som planlegger graviditet å ta tillskudd av folat. Mange kvinner får i dag i seg for lite folat/folsyre fra maten og gjennom å ta folsyretilskudd i god tid før graviditeten kan man minske antallet barn som fødes med, eller foster som aborteres, på grunn av ryggmargsbrokk. Ettersom ikke alle graviditeter er planlagte anbefales alle kvinner som kan tenke seg å bli gravide å ta folsyretilskudd.

Quatrefolic® kalles ofte for fjerde generasjon folsyre. Folat og folsyre som finnes i matvarer og kosttilskudd må konverteres til 5-metyltetrahydrofolat før de kan delta i viktige roller i kroppen. Quatrefolic® er derimot allerede i metylfolatform og trenger derfor ikke spaltes eller konverteres før kroppen kan bruke vitaminet. Kalsium L-metylfolat (Quatrefolic®) er løselig i vann, stabilt over tid og absorberes lett av kroppen.

Folat bidrar til:

  • Vevsdannelse hos gravide
  • Normal bloddannelse
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Spiller en rolle i celledelingsprosessen
  • Normal aminosyresyntese og er nødvendig for at kroppen skal kunne produsere protein

Artikkel nummer: NO705926

Andre kjøpte også

Widget loading...