Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
CranActin
CranActin
CranActin
SOLARAY|90 KPSL

CranActin

304 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Spesialbehandlet AF™ tranebærekstrakt som kan hjelpe ved lett blærekatarr. - Kan hjelpe ved lett blærekatarr - Kan benyttes både forebyggende og akutt - Inneholder spesialbehandlede *Cranberry AF™ ekstrakten - Inneholder vitamin C for immunforsvaret

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

Tranebær har tradisjonelt vært brukt for urinveiene. Solaray CranActin® består av tranebærekstrakten Cranberry AF™ og vitamin C som bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Solaray CranActin® inneholder den spesialbehandlede Cranberry AF™ ekstrakten som er testet for garantert innhold av aktive virkestoffer.


Fun fact: Tranebærsaft kan være svært oppblandet og bestå av opptil 75 % vann og sukker. Det innebærer at man må drikke 2-3 liter saft daglig for å oppnå ønsket effekt. Det kan bety et daglig kaloriinntak på hele 1800 kcal. til sammenligning gir 2 stk. Solaray CranActin® kapsler kun 10 kcal. Det kan derfor være gunstig å benytte et kosttilskudd med en oppkonsentrert mengde virkestoffer, som i Solaray CranActin® serien.    Kan med fordel brukes sammen med:
Solaray Vitamin C 1000 mg for immunforsvaret
Solaray Sink for immunforsvaret
Solaray Multidophilus 12 for å støtte normalfloraen
BioCare BioAcidophilus for å støtte normalfloraen

Artikkel nummer: NO120212

Andre kjøpte også

Widget loading...