Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Bio-Folin
Bio-Folin
Bio-Folin
PHARMA NORD|180 TBL

Bio-Folin

128 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio-Folin gir et tilskudd på 400 µg folsyre per tablett. Inneholder folsyre i en form som sikrer høyt opptak. Kvinner i fertil alder anbefales et daglig tilskudd på 400 μg folsyre fra det tidspunktet graviditeten planlegges til og med 12. uke av svangerskapet. Kan bidra til vevsdannelse og normal bloddannelse hos gravide. Spiller en rolle i celledelingsprosessen. Egnet for vegetarianere og veganere.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Fertile kvinner som planlegger graviditet, anbefales å ta et tilskudd av 400 mikrogram folsyre daglig fra de planlegger å bli gravid og minst 12 uker inn i selve svangerskapet. I tabletten er det anvendt den best opptakelige folsyrekilden: pteroylmonoglutaminsyre. Produktet inneholder ingen animalske ingredienser og kan inntas av vegetarianere og veganere. Alle Pharma Nords produkter produseres på selskapets egen fabrikk i Danmark i henhold til de samme retningslinjene som legemidler, for å kunne dokumentere kvalitet, sikkerhet og effekt.

Artikkel nummer: NO189761

Andre kjøpte også

Widget loading...