VILD NORD® Lemon Marine Collagen

Mild smak og oppløses lett i vann
Protein bidrar til å vedlikeholde normale knokler og muskelmasse
Vitamin C bidrar til dannelsen av collagen, som har betydning for hud, knokler og brusk
kr 382
kr 449
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Nyt den friske smaken av sitron, når du får ditt daglige tilskudd collagen av den høyeste kvalitet. De hydrolyserte collagenpeptidene har et høyt innhold av protein, som passer godt for deg som har en sunn livsstil og ønsker å holde deg aktiv hele livet!
Produktbeskrivelse

Collagen og vitamin C

Lemon Marine Collagen er helt klart noe for deg hvis du ikke ønsker den naturlige smaken av marint collagen. Med Lemon Marine Collagen får du vår gode collagenkvalitet, kombineret med naturlige smaksstoffer og vitamin C fra bær.

MSC – vårt løfte, din trygghet

Hos Vild Nord forener vi Nordens beste råvarer i unike inner beauty produkter. Basen i all vår collagen er MSC sertifisert, villfanget nordatlantisk torsk.

At vårt collagen er MSC sertifisert betyr at torsken fanges uten at det påvirker fiskebestanden eller havet den lever i. Det gjør det også mulig å spore det enkelte produktet helt tilbake til fangststed og tidspunkt. Ved å velge MSC, støtter du bæredyktig fiskeri. Alt vårt collagen er tredjepartstestet for PFAS og tungmetaller. Det er naturlig for oss, og viktig for deg!

Artikkelnummer: NO713059