VILD NORD® Collagen Immune Plus

Collagen minsker synligheten av rynker og fine linjer
Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon
Echinacea støtter immunforsvaret og protein bidrar til normale knokler og muskelmasse
kr 722
kr 849
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Det sikre valget når du ønsker velvære og skjønnhet samlet i et naturlig produkt, som er nydelig å bruke. Hydrolysert marint collagen, echinacea samt pulveriserte bær og sopp i skjønn forening for deg som virkelig elsker indre skjønnhet!
Produktbeskrivelse

Collagen Immune Plus er lettoppløselig og smaker mildt av solbær i et glass kaldt vann.

En kropp i balanse

Collagen Immune Plus er sammensatt av naturlige ingredienser med høy biotilgjengelighet, også kalt Food State, og kan lettere tas opp i kroppen. Collagenet har en effekt på rynker og fine linjer i huden, samtidig som immunforsvaret ditt, knokler og muskler støttes. Ekstrakter fra echinacea støtter immunforsvaret, mens vitamin C fra solbær og vitamin D fra sopp bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Få din kropp i balanse, fra innerst til ytterst, med Collagen Immune Plus.

MSC – vårt løfte, din trygghet

Hos Vild Nord forener vi Nordens beste råvarer i unike inner beauty produkter. Basen i all vår collagen er MSC sertifisert, villfanget nordatlantisk torsk.

At vårt collagen er MSC sertifisert betyr at torsken fanges uten at det påvirker fiskebestanden eller havet den lever i. Det gjør det også mulig å spore det enkelte produktet helt tilbake til fangststed og tidspunkt. Ved å velge MSC, støtter du bæredyktig fiskeri. Alt vårt collagen er tredjepartstestet for PFAS og tungmetaller. Det er naturlig for oss, og viktig for deg!

Artikkelnummer: NO713062