VILD NORD® Collagen Gold

Collagen minsker synligheten av rynker og fine linjer
Jod bidrar til å vedlikeholde normal hud
Vitamin C bidrar til dannelsen av collagen, som har betydning for normal hud
kr 399
kr 469
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bestselger og dobbelt-prisvindende Collagen Gold er til deg som elsker indre skjønnhet og ønsker en vakker glatt hud med glød og elastisitet ved hjelp av de naturlige ingrediensene: marint collagen, vildthøstet tang og acerolabær
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Vild Nord er naturens valg – derfor er Collagen Gold uten tilsatt smak. Pulveret oppløses lett i alt fra juice til smoothies, og en evt. smak av hav kan lett maskeres med hva du måtte ønske.

Collagen Gold – et sikkert valg

Ønsker du å frenheve din indre og naturlige skjønnhet, er Collagen Gold et godt valg. Det dobbelt-prisvinnende collagenpulveret har i 2023 motatt både AMWC-prisen for "Beste anti-aging kosttilkudd” og danske Costume prisen for ”Skjønnhet innenfra med collagen”. For deg betyr det at du, ved å velge Collagen Gold, kan være trygg på at du får et collagenprodukt av høy kvalitet og gunstig effekt for deg og din hud.

MSC – vårt løfte, din trygghet

Hos Vild Nord forener vi Nordens beste råvarer i unike inner beauty produkter. Basen i all vår collagen er MSC sertifisert, villfanget nordatlantisk torsk.

At vårt collagen er MSC sertifisert betyr at torsken fanges uten at det påvirker fiskebestanden eller havet den lever i. Det gjør det også mulig å spore det enkelte produktet helt tilbake til fangststed og tidspunkt. Ved å velge MSC, stø'er du bæredyktig fiskeri. Alt vårt collagen er tredjepartstestet for PFAS og tungmetaller. Det er naturlig for oss, og viktig for deg!

Artikkelnummer: NO713060