VILD NORD® Collagen Beauty Remedy

Collagen minsker synligheten rynker og fine linjer
Hyaluronsyre for beauty entusiasten
Jod bidrar til å vedlikeholde en normal hud
kr 722
kr 849
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Få den fulle effekten av intensiv hudpleie med marint collagen, hyaluronsyre, jod og vitamin C i ett og samme produkt. Få en naturlig vakker hud hele livet med Collagen Beauty Remedy!
Produktbeskrivelse

Dyptgående pleie av din naturlige skjønnhet

Collagen Beauty Remedy er kosttilskuddet som kan hjelpe deg å fremheve hudens naturlige skjønnhet. Kroppens naturlige innhold av collagen og hyaluronsyre synker med alderen, hvilket resulterer i rynker og linjer i huden. Collagen Beauty Remedy er en smakfull og enkel snarvei til både collagen og hyaluronsyre.

MSC – vårt løfte, din trygghet

Hos Vild Nord forener vi Nordens beste råvarer i unike inner beauty produkter. Basen i all vår collagen er MSC sertifisert, villfanget nordatlantisk torsk.

At vårt collagen er MSC sertifisert betyr at torsken fanges uten at det påvirker fiskebestanden eller havet den lever i. Det gjør det også mulig å spore det enkelte produktet helt tilbake til fangststed og tidspunkt. Ved å velge MSC, støtter du bæredyktig fiskeri. Alt vårt collagen er tredjepartstestet for PFAS og tungmetaller. Det er naturlig for oss, og viktig for deg!

Artikkelnummer: NO713061