Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Vild Nord Pure Marine Collagen
Vild Nord Pure Marine Collagen
Vild Nord Pure Marine Collagen

Vild Nord Pure Marine Collagen

Nøytral smak
Kollagen fra villfanget torsk
Rik på proteiner
329 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
For aktive mennesker som ønsker en sunn livsstil og et kollagenpulver som er lett å bruke. Bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse. Pulveret kan blandes i alt fra kaffe til yoghurt og smoothie og er uten tilsetningsstoffer.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

7500 mg kollagenpeptider per porsjon. Hydrolysert marintkollagenpeptider av villfanget torsk fra Nord-Atlanteren. Hydrolysert marintkollagenpeptider av villfanget torsk fra Nord-Atlanteren. 

PURE MARINE COLLAGEN er et nøytralt kollagenpulver som tilsettes i valgfri mat eller drikke. Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som finnes i bindevev og hud, og er en stor del av ledd og sener. Fra midten av 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres. Kollagenpulveret har dokumentert effekt på å øke fuktigheten i huden med 34,8 %*. Kollagen er en god proteinkilde som bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse samt bidrar til å opprettholde normale knokler. Et ideelt tilskudd etter trening. Marint Kollagen fra Nord-Atlantisk, villfanget torsk.*Dermatest Tyskland, egen studie fra 2017,  kvinner 40 - 55+, gjennomsnittlig  forbedring i ansiktets hudfuktighet etter 8 uker var 34,8 %. 

 

Artikkel nummer: NO710816

Andre kjøpte også

Widget loading...