Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Vild Nord Lemon Marine Collagen
Vild Nord Lemon Marine Collagen
Vild Nord Lemon Marine Collagen

Vild Nord Lemon Marine Collagen

Mild smak av sitron
Kollagen fra villfanget torsk
369 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
For aktive mennesker som ønsker en sunn livsstil og et kollagenpulver som er lett å bruke. Pulveret har en mild og frisk smak av sitron, og kan blandes i alt fra vann til yoghurt og smoothie.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

LEMON MARINE COLLAGEN er et hydrolysert kollagenpulver med tilsatt sitronsmak som blandes i valgfri drikke. Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som finnes i bindevev og hud, og er en stor del av ledd og sener. Fra vi er i midten av 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres. Kollagenpulveret har dokumentert effekt på å øke fuktigheten i ansiktshuden med 34,8 %*. Kollagen er en god proteinkilde som bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse samt bidrar til å opprettholde normale knokler. Et ideelt tilskudd etter trening. Marint Kollagen fra Nord-Atlantisk, villfanget torsk.

*Dermatest Tyskland, egen studie fra 2017, kvinner 40 - 55+, gjennomsnittlig forbedring i ansiktets hudfuktighet etter 8 uker var 34,8 %.

7050 mg kollagenpeptider per porsjon.

 

Artikkel nummer: NO710817

Andre kjøpte også

Widget loading...