Vild Nord Lemon Marine Collagen

Mild smak av sitron
Kollagen fra villfanget torsk
kr 369
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
For aktive mennesker som ønsker en sunn livsstil og et kollagenpulver som er lett å bruke. Pulveret har en mild og frisk smak av sitron, og kan blandes i alt fra vann til yoghurt og smoothie.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

LEMON MARINE COLLAGEN er et hydrolysert kollagenpulver med tilsatt sitronsmak som blandes i valgfri drikke. Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som finnes i bindevev og hud, og er en stor del av ledd og sener. Fra vi er i midten av 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres. Kollagenpulveret har dokumentert effekt på å øke fuktigheten i ansiktshuden med 34,8 %*. Kollagen er en god proteinkilde som bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse samt bidrar til å opprettholde normale knokler. Et ideelt tilskudd etter trening. Marint Kollagen fra Nord-Atlantisk, villfanget torsk.

*Dermatest Tyskland, egen studie fra 2017, kvinner 40 - 55+, gjennomsnittlig forbedring i ansiktets hudfuktighet etter 8 uker var 34,8 %.

7050 mg kollagenpeptider per porsjon.

 

Artikkelnummer: NO710817

Andre kjøpte også