Pharma Helse Kollagen Ledd

kr 399
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Pharma Helse - Kollagen LEDD® har en nydelig smak av naturlig, økologiske skogsbær. Den inneholder hydrolysert kollagen type I, II & III. Den har en unik sammensetning av vitaminer, mineraler, kollagen og aminosyrer.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Pharma Helse - Kollagen LEDD® har en nydelig smak av naturlig, økologiske skogsbær. Den inneholder hydrolysert kollagen type I, II & III. Den har en unik sammensetning av vitaminer, mineraler, kollagen og aminosyrer. Aminosyrer er viktig for opptaket av kollagen, og for å støtte produksjonen av kollagen. Kollagen type I, II & III er en viktig komponent i blant annet brusk og ledd. Kollagen Ledd har det høyeste innholdet av kollagen til ledd i markedet.

Kollagen Ledd er beriket med vitamin D som bidrar til å opprettholde normale knokler, og muskelfunksjon. Den er også beriket med vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse, som igjen har betydning for brusken, huden og tennenes normale funksjon. Kollagen Ledd inneholder Glukosamin (proteoglykaner). Glukosamin er viktig for en normal oppbygging av leddbrusken vår.

Hydrolysert kollagen type I, II & III er en naturlig komponent i kroppen. Det finnes i blant annet bindevev og hud, og er også en stor del av ledd og sener. I tillegg er dette kosttilskuddet helt naturlig. 

Pharma Helse tilbyr kosttilskudd av høy kvalitet, som inneholder trygge, og naturlige ingredienser. 

Forskning viser at flytende har et opptak på 98% da flytende tas opp allerede i slimhinnene, og er mer effektivt enn kapsler, tabletter og pulver. At kollagenet er hydrolysert er blant annet positivt for opptaket av kollagen, da kroppen tar opp kollagen på celle-nivå. I tillegg er dette det eneste kollagen produktet som hjelper kroppen å produsere sitt naturlige kollagen selv.

Den er trygg i bruk, og har 100% naturlige ingredienser. Den er produsert under strenge retningslinjer, og kan kombineres med et normalt kosthold.

 

Artikkelnummer: NO710690