NEW NORDIC | 60 STK

New Nordic Magic Collagen gummies

Minsker synligheten av synlige rynker og fine linjer
Kollagen bidrar til å forbedre hudens elastisitet
Effektive gummies med smak av bær
kr 309
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Natural Magic™ Collagen Gummies har en deilig og naturlig smak av bær. Gummien inneholder hydrolysert kollagen peptid kombinert med sink. Kollagen bidrar til å bedre hudens elastisitet og motvirke synlige rynker. Sink bidrar til normal hud. Natural Magic™ Collagen Gummies er ideelle om du ikke liker å svelge tabletter eller bare vil prøve en annerledes måte å ta kosttilskudd på.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Natural Magic™ Collagen Gummies har en deilig og naturlig smak av bær. Kollagen er et protein som finnes naturlig i huden. Gummien inneholder hydrolysert kollagenpeptid kombinert med sink. Kollagen kan bidra til å bedre hudens elastisitet og motvirke forekomsten av synlige rynker. Sink kan bidra til normal hud. Natural Magic™ Collagen Gummies er ideelle for deg som ikke liker å svelge tabletter, eller om du bare vil prøve en annerledes måte å ta kosttilskudd på.

Artikkelnummer: NO711810