Kollagen 10000 Ren Peptide Hud, Hår & Negler

Nydelig smak av skogsbær
Inneholder hydrolysert kollagen type I & III
Inneholder Sink, C-vitamin og Biotin
kr 399
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Pharma Helse - Kollagen 10 000 REN PEPTIDE® er det ultimate produktet for hud, hår og negler. Produktet kan også benyttes for ledd. Tilskuddet er 100% naturlig, og har en nydelig smak av skogsbær.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Pharma Helse - Kollagen 10 000 REN PEPTIDE® er det ultimate produktet for hud, hår og negler. Produktet kan også benyttes for ledd. Tilskuddet er 100% naturlig, og har en nydelig smak av skogsbær. Den inneholder hydrolysert kollagen type I & III. Den er beriket med høykvalitets hyaluronsyre, silisium (kisel) og B-vitaminer. Kollagen 10 000 Ren Peptide har et høyt innhold av Biotin, og den inneholder også viktige komponenter som C-vitamin og Sink. Sink, C-vitamin og Biotin bidrar til å opprettholde normalt hår, hud og negler. Kollagen 10 000 Ren Peptide inneholder det høyeste innholdet av kollagen i markedet.

Kollagen 10 000 Ren Peptide inneholder også alle aminosyrer for å støtte kollagen produksjonen, og er viktig i opptaket av kollagen. Den er beriket med Silisium (også kalt kisel) et essensielt sporstoff som er nødvendig for produksjonen av elastin og kollagen.

Hydrolysert kollagen type I & III er en naturlig komponent i kroppen. Det finnes i blant annet bindevev og hud, og er også en stor del av ledd og sener.

 
 

Artikkelnummer: NO710691