Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
New Nordic Collagen Filler one-a-day
New Nordic Collagen Filler one-a-day
New Nordic Collagen Filler one-a-day
NEW NORDIC|30 TBL

New Nordic Collagen Filler one-a-day

359 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Collagen Filler™ er en tablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra for en strålende og fin hud. Inneholder vitenskapelig dokumenterte ingredienser, som minsker synligheten av fine linjer og rynker. Tabletten hjelper også med å forbedre hudens fasthet og elastisitet samt hjelper til følelsen av en godt fuktig hud.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Collagen Filler™ er en tablett som gir næringsstoffer til huden, for vakrere hud. Tabletten inneholder vitenskapelig dokumenterte ingredienser, som reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Tabletten hjelper også med å forbedre hudens fasthet og elastisitet samt hjelper til følelsen av en godt fuktig hud.

Collagen Filler™ er basert på maritimt kollagen i likhet med det, som naturlig finnes i dermis samt granateple med et naturlig innhold av ellagsyre, tomat og astaxanthin. Tabletten inneholder også vitamin C, som bidrar til normal kollagen-dannelse, for hudens og blodkarenes normale funksjon. C-vitamin beskytter cellene mot oksidativt stress dvs.nedbrytning av celler som bidrar til synlig aldring, forårsaket av solens skadelige UV-stråler og forurensning.

Artikkel nummer: NO710948

Andre kjøpte også

Widget loading...