NEW NORDIC | 30 TBL

New Nordic Collagen Filler one-a-day

kr 369
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Collagen Filler™ er en tablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra for en strålende og fin hud. Inneholder vitenskapelig dokumenterte ingredienser, som minsker synligheten av fine linjer og rynker. Tabletten hjelper også med å forbedre hudens fasthet og elastisitet samt hjelper til følelsen av en godt fuktig hud.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Collagen Filler™ er en tablett som gir næringsstoffer til huden, for vakrere hud. Tabletten inneholder vitenskapelig dokumenterte ingredienser, som reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Tabletten hjelper også med å forbedre hudens fasthet og elastisitet samt hjelper til følelsen av en godt fuktig hud.

Collagen Filler™ er basert på maritimt kollagen i likhet med det, som naturlig finnes i dermis samt granateple med et naturlig innhold av ellagsyre, tomat og astaxanthin. Tabletten inneholder også vitamin C, som bidrar til normal kollagen-dannelse, for hudens og blodkarenes normale funksjon. C-vitamin beskytter cellene mot oksidativt stress dvs.nedbrytning av celler som bidrar til synlig aldring, forårsaket av solens skadelige UV-stråler og forurensning.

Artikkelnummer: NO710948