BIOSAN | 90 TBL

Biosan Reumex

For muskler, knokler og ledd
Marine ingredienser
Multi kollagen komplex
kr 335
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Reumex er et multi kollagen kompleks som kan bidra til normal funksjon i muskler, knokler og ledd.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Reumex inneholder multikollagen complex type I, II, V og X , hydrolysert bruskkonsentrat fra fisk med naturlige bestanddeler av kollagen II, kalsium og glukosaminoglykaner. Beriket med vitaminer og urter.

Reumex er et unikt sammensatt produkt for deg som ønsker optimale sunne og friske muskler, knokler og ledd. Kan brukes både forebyggende og kurativt ved muskel- og leddplager. Støtter fleksibilitet og gir næring til leddbrusk.

BRUSKKONSENTRAT FRA FISK:

Inneholder naturlige bestanddeler av kollagen II, glukosaminoglykaner og kalsium som virker oppbyggende for ledd og leddbrusk.

GLYKOSAMINOGLYKANER ER EN DEL AV NORMAL BRUSK:

Glykosaminoglykaner er en gruppe karbohydratforbindelser som spesielt finnes i bindevev og brusk, hvor de danner grunnsubstans bundet til proteiner. Sammen med kollagenfibrene danner de en permeabilitetsbarriere. Glykosaminoglykaner finnes dels bundet til proteiner på celleoverflaten, som del av glykokalyks, dels utgjør de en viktig del av ekstracellulær matriks.

MULTIKOLLAGEN COMPLEX:

REUMEX inneholder multikollagen complex – designet for å bidra til en sunn og ungdommelig kropp, samt til å vedlikeholde optimale og komfortable ledd, ben og brusk

Artikkelnummer: NO711191