Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift SuperSkin Repair
Shift SuperSkin Repair
Shift SuperSkin Repair
SHIFT|60 KPSL

Shift SuperSkin Repair

399 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Shift Skin Repair er et kosttilskudd som kan bidra til å reparere og stimulere huden fra innsiden. Produktet inneholder en konsentrert dose polyfenoler utvunnet fra oliven, kombinert med vitaminene biotin, riboflavin og vitamin A. Denne sammensetningen kan bidra til å redusere hudproblemer som tørr, rød, sår og sprukken hud.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

Shift Skin Repair er utviklet for å stimulere og reparere huden fra innsiden. Man benytter en spesiell type oliven som høstes for hånd før de er helt modne. De har et ekstra høyt innhold av aktive Polyfenolene som ekstraheres til en konsentrert dose. Studier har vist at de sammen med utvalgte vitaminer har en effektiv virkning på hudproblemer. SuperSkin Repair nærmest smører huden fra innsiden og hjelper tørr ogsår hud, samt vinterhud som sprekker opp og gjør vondt.

Artikkel nummer: NO706418

Andre kjøpte også

Widget loading...