LIFE | 60 TBLS

Life Hårform

Kosttilskudd for hår.
Også bra for hud og negler.
Motvirker krusete og livløst hår
kr 179
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
En blanding av vitaminer, planteekstrakter og aminosyren lysin, samt sink som bidrar til å opprettholde hår, hud og negler i normal tilstand.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Life Hair form inneholder en blanding av vitaminer, planteekstrakter og aminosyren lysin. Produktet inneholder blant annet mineral sink som hjelper til med å opprettholde hår, hud og negler i normal tilstand.

Produktet brukes med fordel av mennesker med tynt og livløst hår, eller når neglene lett blir skåret.

Ernæring for hår og hud
Tilførselen av næringsstoffer til håret skjer ved å transportere næringsstoffer via kapillærene (små blodkar) til hårroten. Mangel på viktige næringsstoffer kan svekke mikrosirkulasjonen i hodebunnen, noe som igjen betyr at tilførselen av næringsstoffer, som er så viktig for håret, ikke er tilfredsstillende. God sirkulasjon i hodebunnen er en forutsetning for sunt hår.

Hudens viktigste funksjoner inkluderer å opprettholde kroppens væskebalanse, opprettholde kroppstemperatur, beskytte indre organer og fungere som et rensende organ. Hårform inneholder et bredt utvalg av essensielle stoffer for huden vår, inkludert mineralene sink, vitamin A og B2.

Lysin og tang
Lysin tilhører basiske aminosyrer og er en av de essensielle aminosyrene som kroppen ikke kan produsere selv, men som må tilføres gjennom mat. Lysin finnes hovedsakelig i erteplanter, som soyabønner, kikerter, nyrebønner.

Ascophyllum nodosum (Kelp) er en veldig næringsrik (jod, mineraler, essensielle aminosyrer osv.) Alger som vokser langs kyststrimlene i de nordlige delene av Atlanterhavet. Tareekstraktet i Hårform har redusert jodinnhold.

Artikkelnummer: NO711690