Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Evelle 60 tbl
Evelle 60 tbl
Evelle 60 tbl
EVELLE|60 TBL

Evelle 60 tbl

427 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Evelle er et moderne skjønnhetskonsept som er utviklet i samarbeid med ledende forskere og vitenskapsfolk. Evelle inneholder en unik kombinasjon av næringsstoffer, som påvirker huden, håret og neglene innenfra.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Evelle er designet til de som ønsker å få mest ut av deres naturlige skjønnhet. Innholdstoffene er basert på en av søylene i skjønnhetspleie, nemlig den indre innflytelse. Ingrediensene er omhyggelig utvalgt på basis av deres virkning på hud, hår og negler.

Produktfordeler:

Vitenskapelig dokumentert til hud, hår og neglerUnderstøtter normal kollagen dannelse. Medvirker til et normalt energigivende stoffskifte.

Med SelenoPrecise (selen) for et velfungerende immunsystem.

Med vitamin E, Bio-Marin complex, strandfuru silicium og planteekstrakter (bl.a. lykopen og antocyanidiner) samt vitamin C og biotin.

Evelle inneholder i alt 10 aktive stoffer, som alle er utvalgt på grunn av deres biologiske egenskaper. De understøtter biologiske prosesser i hudens vekstlag, som bidrar til å vedlikeholdelse av en normal hud. De beskytter hudcellene og cellemembraner mot skadevirkninger fra frie radikaler. De motarbeider de negative belastninger fra luftforurensning, UV stråler og andre skadelige påvirkninger av huden.

Evelle inneholder Bio-Marin Complex, planteekstrakter med bio-aktive isoflavonoider, naturlige carotenoider samt vitaminer og mineraler. Flere av næringsstoffene er viktige antioksidanter. Forvent en effekt etter tolv ukers daglig bruk. Det tar tid å stimulerer de biologiske prosesser, som bl.a. regulerer dannelse av nye hudceller, kroppens kollagenproduksjon samt de forsvarsmekanismer, som hjelper til å beskytte cellene.

Form: Tabletter

Forpakning: Eske med 60 stk. tabletter

Artikkel nummer: NO179796

Andre kjøpte også

Widget loading...