Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
EVELLE|60 TBL

Evelle 60 tbl

Pris:
427 KR

På lager

Evelle er et moderne skjønnhetskonsept som er utviklet i samarbeid med ledende forskere og vitenskapsfolk.Evelle inneholder en unik kombinasjon av næringsstoffer, som påvirker huden, håret og neglene innenfra. Evelle er designet til de som ønsker å få mest ut av deres naturlige skjønnhet. Innholdstoffene er basert på en av søylene i skjønnhetspleie, nemlig den indre innflytelse. Ingrediensene er omhyggelig utvalgt på basis av deres virkning på hud, hår og negler.ProduktfordelerVitenskapelig dokumentert til hud, hår og neglerUnderstøtter normal kollagen dannelseMedvirker til et normalt energigivende stoffskifteMed SelenoPrecise (selen) for et velfungerende immunsystemMed vitamin E, Bio-Marin complex, strandfuru silicium og planteekstrakter (bl.a. lykopen og antocyanidiner) samt vitamin C og biotinFormTabletterForpakningEske med 60 stk. tabletter

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse

Bruk

Produktspesifikasjon

Life kosttilskudd, hudpleie og helsekost for trening, skjønnhet og helse. Vi har alt fra hverdagens vitaminer og mineraler, til sportstilskudd og spesialdesignede skjønnhetsprodukter. Hva er ditt Life-produkt?

Les mer

Andre kjøpte også

Widget loading...