Fri frakt over 199,-
Rask levering
EVELLE|180 TBL

Evelle 180 tbl

Pris:
979 KR

På lager

En del av den daglige hudpleien foregår direkte på huden med fuktighetsbevarende og bløtgjørende kremer og lotions. De virker i hudens øverste lag. Hvis du derimot vil påvirke de dypere hudlag, må det skje innenfra. Produktfordeler -Vitenskapelig dokumentert til hud, hår og negler -Understøtter normal kollagen dannelse -Medvirker til et normalt energigivende stoffskifte -Med SelenoPrecise (selen) for et velfungerende immunsystem -Med vitamin E, Bio-Marin complex, strandfuru silicium og planteekstrakter (bl.a. lykopen og antocyanidiner) samt vitamin C og biotin

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse

Bruk

Produktspesifikasjon

Life er Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede, med nettbutikk og ca 300 butikker i Norge, Sverige og Finland. Vi fører et bredt og aktuelt sortiment av kosttilskudd med høy kvalitet. Våre erfarne rådgivere hjelper deg med å finne balansen, velkommen innom din Life-butikk for tips og råd.

Les mer

Andre kjøpte også

Widget loading...