Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
PHARMA NORD|90 TBL

Bio-Pycnogenol

Pris:
405 KR

På lager

Bio-Pycnogenol inneholder ekstrakt fra fransk strandfuru. Pycnogenol har en kraftig antioksidativ effekt og inneholder flere ulike typer bioflavonoider som beskytter cellene mot skader ved oksidativt stress. Pycnogenol bidrar til å opprettholde normale blodårer og friske årevegger. Dette vil også kunne hjelpe til med å opprettholde god sirkulasjon og derved redusere plager med tunge ben (f.eks under flyreiser og om du går og står mye). Ekstraktet inneholder også en rekke fruktsyrer. Forskning viser også at Pycnogenol kan redusere symptomer ved pollenallergi. Bio-Pycnogenol kan bidra til å gi deg sterkere og smidigere hud og bremser hudens aldringstegn. -Kan minske rynker -Kan gjenvinne hudens elastisitet og styrke -Sterk antioksidant -Kan beskytter mot frie radikaler

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse

Bruk

Produktspesifikasjon

Life kosttilskudd, hudpleie og helsekost for trening, skjønnhet og helse. Vi har alt fra hverdagens vitaminer og mineraler, til sportstilskudd og spesialdesignede skjønnhetsprodukter. Hva er ditt Life-produkt?

Les mer

Andre kjøpte også

Widget loading...