PHARMA NORD | 90 TBL

Bio-Pycnogenol

kr 419
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio-Pycnogenol inneholder ekstrakt fra fransk strandfuru. Pycnogenol har en kraftig antioksidativ effekt og inneholder flere ulike typer bioflavonoider som beskytter cellene mot skader ved oksidativt stress. Pycnogenol bidrar til å opprettholde normale blodårer og friske årevegger. Dette vil også kunne hjelpe til med å opprettholde god sirkulasjon og derved redusere plager med tunge ben (f.eks under flyreiser og om du går og står mye). Ekstraktet inneholder også en rekke fruktsyrer. Forskning viser også at Pycnogenol kan redusere symptomer ved pollenallergi. Bio-Pycnogenol kan bidra til å gi deg sterkere og smidigere hud og bremser hudens aldringstegn. -Kan minske rynker -Kan gjenvinne hudens elastisitet og styrke -Sterk antioksidant -Kan beskytter mot frie radikaler

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Pycnogenol® er ekstrakt fra furutreet Pinus maritima, som vokser i Syd Frankrike. Pycnogenol® tilfører kroppen aktive bio-flavonoider, som binder til seg kollagen-proteinet. Dette som har betydning for hudens elastisitet og styrke.

De aktive flavonoidene i Bio-Pycnogenol® forsterker effekten av noen av de sterkeste antioksidantene i kroppen - nemlig vitamin C. Vitamin C og E trenger kroppen for å danne kollagen.

Sterk antioksidant
Pycnogenol®-ekstraktet inneholder hele 40 bio-flavonoider og organiske syrer, og er dermed ifølge forskerne den sterkeste antioksidanten sammenlignet med andre naturlige planteekstrakter.

Beskytter mot frie radikaler
Pycnogenol® har vist seg å være meget effektiv når det gjelder å nøytralisere hydroxyl-radikaler og superoksid-radikaler, som menes å ha en spesielt aggressiv karakter. Det er nødvendig med et sterkt, naturlig forsvar mot slike frie radikaler for å sikre en god helse hele livet.

Artikkelnummer: NO23892