SHIFT™ | 60 TBL

SHIFT™ Curcumin

kr 427
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
SHIFT Curcumin har et høyt innhold av aktivt curcumin per tablett, som kroppen lett tar opp og utnytter. Ved inntak av Curcumin kan kroppen nyttiggjøre seg den viktige effekten av curcumin på best mulig måte.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Opptaket er meget effektivt på grunn av en unik ny teknologi (LipiSperse®). Høyt innhold av curcumin kombinert med effektiv absorbsjon gir et virkningsfullt produkt. 

Gurkemeie (Curcuma longa), kjent for sin gule farge, har i flere tusen år blitt brukt både som medisin og matingrediens i Østen, spesielt i India. Det er curcumin, en bestanddel i rotknollen til gurkemeieplanten som tilskrives ulike positive helseeffekter. Curcumin er kjent for å være både kraftig anti-inflammatorisk, ha sterk antioksidanteffekt, være antibakteriell, anti-viral og anti-aldrende. Effektene er dokumentert i flere tusen publisere vitenskapelige studier, og demonstrert gjennom århundrer i tradisjonell østlig medisin.

SHIFT Curcumin har et høyt innhold av aktivt curcumin per tablett, kombinert med en unik teknologi som øker biotilgjengeligheten av de helsefremmede aktive curcuminkomponentene. Én tablett om dagen er nok.

60 tabletter

Artikkelnummer: NO706416