BIOSAN | 60 KPSL

Reumex Curcumin

kr 345
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Reumex Curcumin - for ømme og stive ledd og muskler. Reumex Curcumin inneholder den patenterte og dokumenterte Longvida® Curcumin, som har 65 ganger høyere biotilgjengelighet sammenlignet med vanlig curcumin. I tillegg inneholder den udenaturert kollagen 2, Vitamin C , Vitamin D og olje urplanten Camelina Sativa - en meget stabil olje med den gunstig balanse mellom omega-3 og omega-6. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Reumex Curcumin - for ømme og stive ledd og muskler. Reumex Curcumin inneholder den patenterte og dokumenterte Longvida® Curcumin, som har 65 ganger høyere biotilgjengelighet sammenlignet med vanlig curcumin. I tillegg inneholder den udenaturert kollagen 2, Vitamin C , Vitamin D og olje urplanten Camelina Sativa - en meget stabil olje med den gunstig balanse mellom omega-3 og omega-6.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon.
Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon.

Artikkelnummer: NO21814