Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
20%
Multivitamin Barn
Multivitamin Barn
Multivitamin Barn
Multivitamin Barn
Multivitamin Barn
Du sparer 56 KR
PHARMA HELSE

Multivitamin Barn

Tas med måltid
Viktige næringsstoffer for barn under vekst og utvikling
Smak av appelsin
223 KR
279 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Multivitamin Barn er et 100% naturlig kosttilskudd for barn fra 3 år og oppover. Den inneholder alle de viktigste næringsstoffene for barn i vekst og utvikling. Den har en nydelig smak av appelsin.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Pharma Helse Multivitamin Barn og Ungdom inneholder en komplett sammensetning av vitaminer, mineraler og supergrønnsaker til barn og ungdom. Tilskuddet er et flytende multivitamintilskudd med nydelig appelsinsmak som alle barn og unge elsker. Den har supergrønnsaker, og er stappfull av alle de viktigste og mest essensielle næringsstoffer for barn og unge i vekst og utvikling.

Multivitamin Barn og Ungdom kan blandes ut i alt av mat og drikke eller den kan inntas direkte fra medfølge kopp. Dersom kostholdet til ditt barn eller ungdom er ensidig, kan du tilføre vitaminer og mineraler i form av et kosttilskudd. Produktet vil sikre inntak av viktige vitaminer og mineraler, men også grønnsaker. Alle grønnsaker er økologiske.

Produktet er vegansk og er 100% naturlig.

Mange barn og ungdom kan ikke svelge tabletter, og kanskje de ikke liker smaken av tyggetabletter, da er flytende perfekt. I tillegg har flytende et større opptak enn kapsler, tabletter eller tyggetabletter, og den inneholder ingen syntetiske bindemidler. 

Artikkel nummer: NO710688

Andre kjøpte også

Widget loading...