Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
15%
Lysin og BetaGlukan
Lysin og BetaGlukan
Lysin og BetaGlukan
Du sparer 37 KR
SOLARAY|60 KPSL

Lysin og BetaGlukan

211 KR
248 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Essensiell aminosyre m/betaglukan • Viktig byggestein i proteiner • Nødvendig for kroppens egenproduksjon av aminosyren karnitin • Med betaglukan av typen 1,3/1,6 og 1,4

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

*Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Solaray L-lysin & BetaGlukan inneholder den essensielle aminosyren lysin som bidrar til kroppens egenproduksjon av aminosyren karnitin sammen med metionin. L-lysin er en av de 20 aminosyrene som kroppen trenger til å bygge opp proteiner. Produktet inneholder i tillegg betaglukan av typen 1,3/1,6 og 1,4. Betaglukan er en type vannløselige fibre som finnes i flere kornsorter og i celleveggene til ulike bakterie- og sopparter. Forskning har vist at betaglukan stimulerer makrofager og granulocytter og er derfor viktig for utviklingen av et effektivt immunforsvar. Solaray L-Lysin & Betaglukan inneholder lysin fremstilt ved en mikrobiologisk gjæringsprosess og betaglukan isolert fra celleveggen til Saccharomyces cerevisiae (bakegjær).

Artikkel nummer: NO19708

Andre kjøpte også

Widget loading...