URBAN FOREST | 50 ML

Urban Forest Cordyceps

Kan føre til øket energi og å redusere tretthet
Økt styrke og utholdenhet
Restitusjon etter trening
kr 499
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Cordyceps kan bidra til å øke treningsytelsen. Soppen er kjent for å hjelpe kroppen med å øke produksjonen av molekylet adenosintrifosfat (ATP), som er nødvendig for å gi energi til muskler, for å forbedre måten kroppen bruker oksygen på, spesielt under trening. Cordyceps kan brukes for å oppnå generelt god helse, gi økt styrke og utholdenhet.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner
Cordyceps militaris er virkelig fascinerende! Her er noen av dens fremtredende kvaliteter:

Medisinske fordeler: Cordyceps militaris har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i århundrer på grunn av dens antatte helsemessige fordeler. Det er utpekt for sitt potensial til å øke immuniteten, forbedre åndedrettsfunksjonen, forbedre atletisk ytelse og til og med støtte seksuell helse.

Antioksidantegenskaper: Denne soppen inneholder ulike bioaktive forbindelser, inkludert polysakkarider og cordycepin, som viser kraftige antioksidantegenskaper. Antioksidanter bidrar til å bekjempe oksidativt stress i kroppen, og reduserer potensielt risikoen for kroniske sykdommer og støtter generell helse.

Adaptogene egenskaper: Cordyceps militaris er klassifisert som et adaptogen, noe som betyr at det hjelper kroppen å tilpasse seg stressfaktorer, enten de er fysiske, kjemiske eller biologiske. Denne adaptogene egenskapen kan bidra til dens evne til å øke motstandskraften og fremme generell velvære.

Potensielle anti-inflammatoriske effekter: Forskning tyder på at Cordyceps militaris kan ha anti-inflammatoriske egenskaper, noe som kan være fordelaktig for å håndtere ulike inflammatoriske tilstander og fremme leddhelse.

Allsidighet i dyrking: I motsetning til motstykket Cordyceps sinensis, som vokser i naturen og er utfordrende å høste bærekraftig, kan Cordyceps militaris dyrkes innendørs under kontrollerte forhold. Dette gjør det lettere tilgjengelig og tilgjengelig for medisinske og kulinariske formål.
 
 

Artikkelnummer: NO713388