MEZINA | 400 ML

Mezina Enaxin+ 400ml

Oppkvikkende ved stress og tretthet
For mer energi i hverdagen
kr 264
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Ènaxin+ 400ml inneholder ingredienser som er nøye utvalgt for å hjelpe kroppen med å håndtere stress og tretthet. Virker oppkvikkende og kan bidra til mer energi.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Maté virker generelt oppkvikkende ved tretthet og stress, og ved psykisk og mental overbelastning. Schisandra kan øke en persons evne å tilpasse seg stress og kan bidra til å gjenvinne fysisk og mentalt velvære. Russisk rot kan bidra med adaptogen effekt, og til mer mental og fysisk energi. Vitamin B12 kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse og til normal energiomsetning.

Ènaxin+ , som inneholder de ovennevnte plantene, kan hjelper deg med de stressende utfordringene du kan møte. For eksempel, med fysiske utfordringer, er det fysisk du kan føle effekten. Ved psykiske utfordringer – for eksempel ved eksamen, er det mentalt du føler effekten. Du kan prestere bedre, uansett hva utfordringen er.
Effekten endres når du tar Ènaxin+ regelmessig. I begynnelsen vil effekten gi energi her og nå, men etter en stund vil effekten føles som utholdenhet.

Artikkelnummer: NO713026