Helsespray Chaga Pluss oral spray m\D-Vitamin

Medisinsopp
Praktisk munnspray
Høyt opptak
kr 299
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Helsespray Chaga Pluss er chaga i oral sprayform. Den sterkeste antioksidanten man kjenner til. Munnspray gir høyt opptak.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Ekstrakt av Chaga (som også kalles Kreftkjuke) i oralspray tilsatt vitamin D3 for enda bedre effekt. Oral spray vil si at du sprayer produktet i munnen, hvor det går gjennom slimhinnen og direkte i blodstrømmen.

Anbefalt dosering er 4 spray per dag.

Denne soppen vokser flere steder i verden, nesten alltid på bjørketrær. Chaga har i flere tusen år blitt ansett som en overlegen medisinsk sopp. I våre dager har kunnskapen og interessen rundt denne fantastiske soppen dukket opp igjen, og vi er i ferd med å innse at det faktisk er Chaga som er skogens konge! Chaga har en lang liste med utrolige egenskaper som gjør soppen unik. Blant annet er Chaga den sterkeste naturlige antioksidanten vi kjenner til. Antioksidanter er som kjent med på å bekjempe oksidativt stress. I tillegg er den en adaptogen urt.

Tilskuddet av vitamin D gjør denne oralsprayen til en immunbooster. Vitamin D, også kjent som solskinnsvitaminet er kjent for en rekke grunner, blant annet styrker det skjelettet og sørger for et styrket og balansert immunforsvar.

Chagasoppen har en naturlig kaffelignende smak.

Artikkelnummer: NO711386