BIOSYM | 120KPSL

Biosym OmniVital

kr 314
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
OmniVital® inneholder en sterk kombinasjon av 4 effektive og veldokumenterte adaptogener: russisk rot, astragalus, schisandra og rosenrot. Disse brukes tradisjonelt som tilskudd i perioder med tretthet og stress. Adaptogenene bidrar til at immunsystemet fungerer normalt og virker mot stress, tretthet og utmattelse. Russisk rot og astragalus bidrar til et normalt fungerende immunsystem. Schisandra bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Rosenrot bidrar til normal kognitiv funksjon.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

OmniVital® inneholder også lecithin –for effektiv utnyttelse av de aktive næringsstoffene.I OmniVital® anvendes –som i alle urtepreparater fra Biosym –tørrekstrakter, som fremstilles ved hjelp av en skånsom prosess, hvor man forsiktig trekker ut plantenes aktive innholdstoffer i en væske (enten vann eller vann/alkohol).For å oppkonsentrere de aktive stoffene –og dermed øke effektiviteten av ekstraktet –fjernes væsken efterfølgende ved skånsom fordampning under vakuum.Urteekstraktene er standardisert på aktive markørstoffer, og de har dermed tilstrekkelig potente doser, som sikrer en god effekt i henhold til den nåværende forskning som finnes på den enkelte droge.

Artikkelnummer: NO23918